Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Ensenyar pensament crític

Recompensa: Ensenyar pensament crític de bell hooks.
 Nova recompensa: Ensenyar pensament crític, bell hooks. Traducció de Josefina Caball.
Estimats subscriptors,
bell hooks és —era— una pensadora i activista molt important per a nosaltres. Vam decidir publicar aquest assaig fonamental sobre l'aprenentatge i el pensament crític, no només el de l'escola, com podreu veure.

Així que ara el rebreu amb un llapis de regal perquè és molt possible que necessiteu subratllar aquest llibre.

***Per als subscriptors de 4 llibres d'assaig (Ciclogènesi) i de 9 llibres (Aurora Boreal, tant si sou leguinistes com si no)
***També per a tots aquells que vulgueu fer una aportació de 19,90€
Recompensa: ENSENYAR PENSAMENT CRÍTIC

Com a PRIMER REGAL de la celebració dels deu anys de Raig Verd, us enviem un calendari amb alguns dels autors més destacats del nostre catàleg.

 
 bell hooks és l’educadora, feminista, crítica cultural i analista, més radical que es pot trobar al món acadèmic. És radical en el seu compromís i en el seu coratge per no conformar-se, per ser diferent, per implicar-se i per aconseguir implicar els altres, i també per portar el canvi. – Farhad Mukhtarov, policytranslation.eu 


Canvis.
Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de Ciclogènesi o d'Aurora Boreal el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Compra.

Podeu comprar ENSENYAR PENSAMENT CRÍTIC a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors i donar suport a un projecte exigent, compromès i solidari com el de Raig Verd.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.