Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

La guerra no té cara de dona

Us avancem aquest extracte de La guerra no té cara de dona, de Svetlana Aleksiévitx en traducció de Miquel Cabal.
Svetlana Aleksiévitx va guanyar el Premi Nobel l'any 2015. A Raig Verd vam anar publicant totes les seves obres, sent la de més èxit de vendes Temps de segona mà. La fi de l'home roig. Segurament, la més comentada hagi estat La pregària de Txernòbil, en part per la polèmica amb la sèrie d'HBO, Chernobyl, que n'extreu alguns dels capítols però no ho va acreditar enlloc. El llibre, molt més complet, més proper, més exhaustiu, ens dóna una imatge més clara de la desinformació, la tragèdia i la magnitud del desastre.

Però nosaltres avui us volem parlar d'un llibre del qual vam fer la segona edició de la traducció de Miquel Cabal tot just abans del confinament: La guerra no té cara de dona. Ara acaba d'arribar a la distribuïdora i està preparat perquè qui el vulgui el compri. Us n'avancem aquest extracte on Aleksiévitx parla en primera persona dels problemes per publicar el llibre, dels censors, i de com és explicar una guerra amb veu de dona. Val molt la pena!

Si us agrada prou i voleu continuar podeu fer una donació puntual pel preu del ebook (12,99€), o pel preu de paper (21,90€) en aquesta mateixa plataforma i us l'enviarem el més aviat possible (i si és en paper podeu seleccionar com sempre la vostra llibreria de confiança que ho comptarà com a venda pròpia).

Extracte de La guerra no té cara de dona.