Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Nova recompensa: El diable a la creu

El diable a la creu és una recompensa que reben gairebé tots els nostres subscriptors. Fes-te subscriptor de Raig Verd i comença a rebre llibres!
Estimats subscriptors,

Ja tenim aquí una nova recompensa per a vosaltres, un nou llibre de Ngugi wa Thiong'o, un dels autors més celebrats de la nostra editorial, i de qui ja hem publicat set títols.

Aquí us presentem la primera novel·la que li publiquem: El diable a la creu, la primera que va escriure en kikuiu, d'amagat i en paper de vàter, quan estava a presó.

Recompensa: El diable a la creu.

L'obra és un clam contra les desigualtats i les injustícies i una implacable denúncia contra el neocolonialisme.

«Hi ha dues classes d’home: el qui viu de les seves pròpies suors i el qui viu de les suors dels altres.»
«Que no sap que sol ser el lladre que roba vint-i-cinc cèntims qui acaba a la forca?»
Als subscriptors d'Aurora Boreal, Raigs Globulars i Front Càlid us arribarà aviat aquest llibre imprescindible d'un dels noms que sempre surten a les llistes del Premi Nobel.

Avís.

*******Als subscriptors d'Aurora Boreal Le Guin i Raigs Globulars Le Guin us hem d'informar que enguany publicarem Contes de Terramar i Madurar a Karhide, però el darrer llibre de Terramar s'endarrereix. En el seu lloc, enguany us enviarem El diable a la creu a menys que ens indiqueu alguna altra cosa.

Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors d'aquestes categories, el podeu canviar per una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.


Compra.

Podeu COMPRAR El diable a la creu de Ngugi wa Thiong'o a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.