Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompensa: NOIA TROBA NOI, d'Ali Smith

NOIA TROBA NOI és un relat sobre l'amor divertit i fresc, poètic i polític, d’amistat i de transformació…
Nova recompensa: Noia troba noi, Ali Smith. Traducció de Dolors Udina.
Estimats subscriptors,
Coincidint amb la visita d'Ali Smith el dia 10 de maig a Barcelona (podeu comprar l'entrada per la xerrada que farà al CCCB aquí), des de Raig Verd publiquem nova obra de l'autora escocesa i referent indiscutible de les lletres britàniques.

NOIA TROBA NOI és un relat sobre l'amor divertit i fresc, poètic i polític, d’amistat i de transformació… I també sobre l’absurditat del consumisme. Una història de revelacions tan agudament enginyosa com lírica que actualitza el mite clàssic de la metamorfosi d’Ifis. 

***Per als subscriptors de:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa
- 9 llibres de narrativa i assaig
- 9 llibres de narrativa i assaig Le Guin

***També per a tots aquells que vulgueu fer una aportació de 19,95€
Recompensa: NOIA TROBA NOI

 Noia troba noi no és una història sobre la vida després de la mort; és una celebració alegre de la vida en totes les seves estranyes formes.
Jeanette Winterson,
The Times  


Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de les 4 categories que tenen aquesta recompensa, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Compra.

Podeu comprar NOIA TROBA NOI a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors i donar suport a un projecte exigent, compromès i solidari com el de Raig Verd.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.