Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses de març

Recompenses del mes de març per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts aixèters de Raig Verd,
Un cop més, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al nostre projecte. Com tots els mesos, aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu.
D’aquí un parell de setmanes començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Sense més dilació, aquestes són les recompenses que enviarem a mitjans de març:

Aurora boreal (14,99€ / mes), Raigs globulars (7,99€ / mes) i Front càlid (4,99€ / mes):
Si tens una subscripció Aurora boreal (encara que la comencis el mes de març), una subscripció Raigs globulars (activa com a mínim des del mes de febrer) o una subscripció Front càlid (activa com a mínim des del mes de gener), la teva recompensa de març serà un dels llibres que tenim més ganes de fer-vos arribar: Un mag de Terramar, d’Ursula K. Le Guin.
Es tracta del primer volum del cicle de Terramar, una de les obres més importants i conegudes d’Ursula K. Le Guin i un dels grans clàssics de la literatura de fantasia i de la literatura juvenil de tots els temps. L’edició ret homenatge a la primera edició del llibre, publicada el 1968 a l’editorial independent Parnassus Press, que comptava amb il·lustracions d’una de les editores de l’editorial, la Ruth Robbins.
En el cas de la nostra edició, malgrat que a l'editorial la vam intentar convèncer, la nostra editora, la Laura Huerga, no s’ha atrevit a repetir la jugada i ha preferit —segurament amb bon criteri— delegar la il·lustració que podreu trobar al llibre en un vell conegut de la casa, l’Agustín Comotto. La traducció és de la nostra sospitosa habitual en qüestions leguinesques, la Blanca Busquets.
A més del llibre, rebreu un petit obsequi relacionat amb ell. Esperem que ho gaudiu tot plegat!
La resta de nivells de subscripció no tenen llibres de recompensa al març, però ben aviat us anunciarem els següents llibres que rebreu!
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l’Aixeta.
Salut i bons llibres!