Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Biografia

Des de l’inici d’aquest projecte ens hem preguntat per què volem editar llibres. La resposta és per donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents a les llibreries i a les biblioteques. Volem que els nostres llibres contribueixin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps.

Publiquem llibres de narrativa i pensament. T'oferim diverses maneres de subscriure't i donar suport a la nostra feina.

Pots trobar la feina que hem fet al web de Raig Verd: http://www.raigverdeditorial.cat
Hem publicat Gerbrand Bakker, Svetlana Aleksiévitx, Juan José Saer, Ali Smith, Ngugi wa Thiong'o, Ursula K. Le Guin, Jean Echenoz, Magdalena Tulli, Alasdair Gray, Nnedi Okorafor, Ignacy Karpowicz...

Hem col·laborat amb Marina Garcés, Yayo Herrero, Indigestió, l'Associació Plataforma Arts de Carrer, el projecte artístic Polititzacions del malestar, Daniel Gasol, Nora Ancarola, Laia Manonelles Moner, Simona Levi, Xnet, Somatents, NoCallarem, Fira Literal, el PEN Català, el CCCB, Kosmopolis, el Festival MOT, Liberis Liber, Festival Indilletres, el GELA de l'Universitat de Barcelona, Gutun Zuria de Azkuna Zentroa, Consonni...

De moment, només podem fer enviaments dintre d'Europa, amb l'excepció que els enviaments fora d'Espanya no tenen llibreria associada al seu compte.

PREGUNTES FREQÜENTS:

Com treballem amb els llibreters?
A Raig Verd creiem que la feina dels llibreters és imprescindible, i per això no hem volgut deixar-los de banda en aquest projecte. Quan siguis subscriptor, et preguntarem quina llibreria vols associar al teu compte.
Totes les recompenses que rebis, tant si reculls els llibres a la llibreria com si te'ls enviem a casa, quedaran registrats com una venda de la teva llibreria associada, a la qual liquidarem els llibres anualment per les teves recompenses com si haguessis comprat els llibres allà.

Amb quina periodicitat rebré els llibres?
Els llibres que rebràs com a recompensa seran sobretot novetats, i per tant dependran del nostre calendari de publicacions. És a dir, si has de rebre sis llibres anuals, no en rebràs un necessàriament cada dos mesos exactes. Això sí, ens comprometem que en cas que per dates d'alta o baixa o canvi de nivell de subscripció hi hagi dubtes sobre la quantitat de llibres que et pertoquen, sempre aplicarem el càlcul proporcional més favorable a tu. Hi ha nivells de subscripció que et permeten rebre novetats abans que ningú i per poder fer això ens hem de saltar la periodicitat regular.

Com sé quan rebré els llibres?
Cada mes publicarem a l'Aixeta un missatge en què t'informarem dels llibres que enviarem aquell mes per a cada nivell de recompenses. El publicarem com a mínim una setmana abans d'enviar els llibres, per assegurar-nos que estiguis al cas o que ens puguis avisar si t'has canviat d'adreça o vols rebre la recompensa en una de diferent si, per exemple, estàs de vacances.
Quan haguem fet els enviaments, també ho notificarem amb una publicació. Els enviaments normalment triguen entre 2 i 5 dies laborables, així pots calcular la data aproximada en què el rebràs a casa teva o en què el pots passar a recollir a la teva llibreria si has triat aquesta opció.

I si hi ha algun llibre que no m'interessa?
Entenem que pot passar que el llibre que t'enviem no t'interessi: potser ja l'has llegit en una altra llengua, o, si es tracta d'un llibre del nostre fons de catàleg, és possible que ja el tinguis. Sigui quin sigui el motiu, si n'hi ha algun que prefereixes canviar, ens ho pots fer saber a través de la missatgeria interna de l'Aixeta o per correu electrònic, i ens pots dir quin altre llibre del nostre catàleg prefereixes rebre per substituïr-lo.
El canvi de recompenses ens el podeu demanar tots els nivells de subscripció excepte el més bàsic, Raig de Sol, en què les opcions que us oferirem pel llibre annual són limitades.

Hi haurà alguna cosa especial per als subscriptors?
Sí, tindràs continguts exclusius i rebràs detalls únics als nostres subscriptors: articles, contes, entrevistes i alguns objectes relacionats amb els nostres llibres.

Què passa si canvio de nivell de subscripció?
Si canvies de nivell de subscripció mantindràs l'antiguitat per rebre les recompenses del nou nivell. Sempre buscarem l'opció que t'afavoreixi més.

Com puc escollir la meva llibreria?
Només ens has d'enviar un correu amb la teva elecció i ens posarem en contacte amb la teva llibreria per associar-la a la teva subscripció. A Libelista.cat tens molt bones idees per començar, però si la teva llibreria no hi és, digue'ns-ho i els contactarem.