Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

El nom del món és bosc

Ja arriba EL NOM DEL MÓN ÉS BOSC! Si voleu fer canvis, ara és el moment.

El nom del món és bosc, d'Ursula K. Le Guin, ve amb sorpresa!

Està a punt d'arribar a les cases dels subscriptors de Front Càlid, Raigs Globulars, Raigs Globulars Le Guin, Aurora Boreal i Aurora Boreal Le Guin, a més dels lectors que l'heu comprat en aquest enllaç per 19,95€.

El nom del món és bosc és un dels grans clàssics, al costat d’Els desposseïts i La mà esquerra de la foscor, d’Ursula K. Le Guin. L’obra és una mirada furiosa cap a les pràctiques colonialistes, bèl·liques i extractives de l’ésser humà a la Terra. En aquesta novel·la, Le Guin ens presenta una defensa de la natura amb una intensa crítica cap a la destrucció no només de l’entorn sinó d’altres cultures. Aquesta denúncia anticolonialista, ecologista, antimilitarista i feminista és més necessària que mai.

T’enviarem el llibre (a casa o a la teva llibreria de confiança, i com sempre revertint en la llibreria escollida) amb una petita sorpresa molt especial!

Recordeu que si voleu fer canvis, només cal que ens escriviu a [email protected], tant si feu l'aportació al web de l'Aixeta com si voleu fer algun canvi: de llibre, d'adreça, de subscripció, el que sigui!