Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Estripar la terra, de Pol Dunyó

Us persentem el nou llibre a la col·lecció d'assaig i pensament: Estripar la terra.
Us presentem un llibre molt especial:

Estripar la terra, de Pol Dunyó


A la venda el 18 d'octubre a llibreries!

Amb el subtítol Contra les mentides del món rural, el llibre ofereix propostes per conèixer diverses qüestions al voltant de l'equilibri i la sostenibilitat i en oposició a la rendibilitat econòmica obsessiva i la pressa.

L'autor, Pol Dunyó, és pagès agroecològic de professió i vocació i un professional autodidacte apassionat de la vida al camp i dels entorns rurals. Parlant amb total coneixement de causa, l'autor parteix del sentiment que estem perdent bona part del que necessitarem en un futur molt immediat.

El llibre, que es divideix en sis epígrafs (Germinació, Arrels, Mediocritat, Presses, Violència, Mentides), està escrit amb un llenguatge evocador i poètic i constitueix una obra imprescindible per conèixer i entendre aspectes al voltant de la diversitat, l'equilibri i la sostenibilitat. L'objectiu? Fer-nos qüestionar les nostres pròpies dinàmiques i passar a l'acció.


*** Aquest llibre no forma part de cap recompensa en cap categoria però, com sempre, el pots adquirir amb una aportació puntual.
Rebràs els punts de llibre de regal si el compres a través d'Aixeta.

Comprar a Aixeta
Comprar a Bookshop