Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

L'home revoltat, d'Albert Camus. Llibre i bossa!

Regalem el llibre i la bossa de L'Home revoltat d'Albert Camus. Premi Nobel de Literatura.
Regalem el llibre i la bossa de L'home revoltat d'Albert Camus. Premi Nobel de Literatura.

Els subscriptors de Ciclogènesi rebran el llibre d'Albert Camus, L'home revoltat, en l'any del seu 70è aniversari amb una bossa com a homenatge.

Per fer el llibre recuperem una traducció de Joan Fuster i Josep Palàcios que hem revisat amb la prestiogiosa traductora Anna Casassas com a reivindicació del nostre patrimoni cultural. Aquest clàssic de la literatura universal i base del nou pensament humanista és un dels llibres cabdals del Premi Nobel de Literatura. Feia quaranta anys que estava descatalogat en català i per fi el podem trobar de nou a llibreries.

Per fer la bossa, hem comprat bosses de cotó orgànic de 140gr. amb certificat GOTS que assegura una recol·lecció de la matèria primera, procés de fabricació i etiquetatge efectuats de forma socialment i mediambientalment responsable. El cotó natural es conrea de manera natural sense utilitzar cap pesticida, herbicida o fertilitzant.

També rebreu dues postals i dos punts de llibre.

Aquesta és la nostra proposta de recompensa per a subscriptors de Ciclogènesi. Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de la categoria Ciclogènesi, el podeu canviar per una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Podeu COMPRAR L'home revoltat d'Albert Camus a Bookshop.org
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.