Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Nova recompensa: La caiguda

Nova recompensa: La caiguda d'Albert Camus.
Nova recompensa: La caiguda, d'Albert Camus. Trad. Anna Casassas.
Estimats subscriptors,
Ja tenim aquí una nova recompensa per a vosaltres, La caiguda, una obra essencial de l'existencialisme que Camus va publicar just un any abans de que li atorguessin el Premi Nobel de Literatura.

***Per als subscriptors de Front Càlid, Raigs Globulars i Aurora Boreal.
***També per a tots aquells que vulgueu fer una aportació de 16€
Recompensa: LA CAIGUDA

Com a PRIMER REGAL de la celebració dels deu anys de Raig Verd, us enviem un calendari amb alguns dels autors més destacats del nostre catàleg.

 
Rellegint l’última novel·la que Albert Camus va publicar en vida, em venen dues reflexions: la primera, que encara és excel·lent; la segona, que m’alegro d’haver-me-la trobat quan ho vaig fer, és a dir, a l’adolescència. És difícil imaginar que La caiguda pugui tenir el mateix impacte en una persona en la trentena que en un adolescent.
Irish Times 


Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de Front Càlid, Raigs Globulars o d'Aurora Boreal el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Compra.

Podeu comprar LA CAIGUDA a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.