Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Octubre, recompenses o compra!

Un milió de còpies venudes als EUA de l'assaig de Ibram X. Kendi "Com ser antirracista"
Estimades i estimats,

Ens repetim molt cada mes en algunes coses així que us fem una breu introducció esquemàtica.
Escriviu-nos a [email protected]:
-Si voleu canviar el llibre que us toca.
-Si voleu canviar l'adreça.
-Si aquest mes el preferiu rebre en un altre lloc.
-Si voleu comprar el llibre per Aixeta.cat encara que no us toca en la vostra subscripció.

Sí, a partir d'aquest mes introduïm la possibilitat de comprar el llibre si no et correspon i rebre les recompenses corresponents com si en fossis subscriptor a través de la nostra plataforma. Fins ara, heu pogut fer aportacions puntuals en forma de compra i ara us volem facilitar aquest servei. Per rebre el llibre d'aquest mes, només cal que feu l'aportació puntual i ens envieu un correu com indiquem a [email protected]

Aquest mes rebreu tots els subscriptors de CICLOGÈNESI: COM SER ANTIRACISTA d'Ibram X. Kendi (traducció de Josefina Caball i Blanca Busquets) i també aquells que feu l'aportació puntual a través de l'Aixeta.
A finals de la setmana vinent o principis de l'altra començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.

-------
Ibram X. Kendi, guanyador del National Book Award i un dels referents actuals del moviment #BlackLivesMatter, formula una teoria antiracista transformadora. Amb una mirada autocrítica de la seva vida ens acompanya a estudiar el nostre propi comportament i accions antiracistes.

Kendi defineix i analitza el racisme a través del poder, la biologia, l’etnicitat o la cultura, i també les diferents interseccions amb el gènere, la classe o la sexualitat que contribueixen a enfortir l’opressió i la violència que reben aquests col·lectius.

Entenent el racisme com a estructural i sistèmic, Kendi crida a la responsabilitat individual i a la lluita col·lectiva contra tot allò que justifica i legitima el racisme a la nostra societat.

Més d'un milió de còpies venudes als EUA.
----------
Hem preparat algunes fitxes amb claus de l'antiracisme més radical. Us les regalarem amb l'enviament d'aquest llibre.

«El llibre més valent escrit mai sobre el problema de raça en la ment occidental.» The New York Times

Us agraïm, com sempre, la vostra col·laboració, imprescindible pel projecte editorial de Raig Verd.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd