Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompensa: COM DESTRUIR L'ESCRIPTURA DE LES DONES, de Joanna Russ

La literatura escrita per dones ha estat sempre menystinguda i invisibilitzada. Com? Joanna Russ disecciona el sistema en aquest meravellós assaig.
COM DESTRUIR L'ESCRIPTURA DE LES DONES, de Joanna Russ, en traducció de Míriam Cano, sortirà a llibreries aquest proper 5 de setembre, però els subscriptors a qui us toca el rebreu en uns pocs dies (els subscriptors a qui no us toca aquesta recompensa, o bé podeu comprar el llibre aquí  o bé podeu demanar-lo a canvi d'algun dels propers títols que heu de rebre).

Nova recompensa: COM DESTRUIR L'ESCRIPTURA DE LES DONES, de Joanna Russ

***Per als subscriptors de:
- 4 llibres d'assaig
- 9 llibres de narrativa i assaig modalitat estàndard
- 9 llibres de narrativa i assaig modalitat ciència-ficció

***També per a tots aquells que vulgueu comprar-lo aquí
Magnífic, si bé preocupant: brillant i intersticial. En un món just, seria una lectura obligatòria a tots els estudis d’humanitats. Tot i que suposo que, en un món just, d’entrada, no s’hauria hagut d’escriure.
Carmen Maria Machado, Electric Lit 


Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected] abans de dimarts vinent, dia 30 d'agost.

I si no sou subscriptors de les 3 categories que tenen aquesta recompensa, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo aquí.

Compra.

Podeu comprar COM DESTRUIR L'ESCRIPTURA DE LES DONES aquí.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors i donar suport a un projecte exigent, compromès i solidari com el de Raig Verd.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre.