Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses d'agost

Recompenses per a subscriptors del mes d'agost. Us expliquem el que rebreu aquest mes i els propers.
Benvolgudes i benvolguts,
Aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu. Si necessiteu contactar-nos, ho podeu fer al correu electrònic [email protected].
Dimarts vinent començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Sense més dilació, aquestes són les recompenses que enviarem aquest mes d'agost (si sou fora ens podeu demanar endarrerir l'enviament):
  •  Aurora Boreal i Raigs Globulars: Els subscriptors d'aquests nivells rebreu la segona part del cicle de Terramar: Les tombes d'Atuan d'Ursula K. Le Guin, amb dos pòsters i dos punts de llibre (només per a subscriptors!) que segueixen el disseny de la primera part del cicle. 
La resta de nivells, Ciclogènesi, Front Càlid i Raig de sol, no tenen recompenses aquest mes (a menys que pugeu la subscripció, vegeu a sota), però en unes poques setmanes ja tindreu:

Subscriptors de Ciclogènesi: Cap altre amic que les muntanyes, de Behrouz Boochani. Un refugiat va escriure d'amagat a través de WhatsApp des de La Presó de Manus un llibre per denunciar les condicions de La Presó. Va guanyar els premis literaris més importants i es va convertir en tota una revolució posant la situació dels refugiats al centre del debat.

Subscriptors de Front Càlid:
Hivern, d'Ali Smith (que també rebreu en els altres nivells de subscripció: Raigs globulars, Aurora Boreal). La segona novel·la del quartet estacional d'Ali Smith va convertir-se en llibre de l'any per  The Times, The Guardian, The Observer, The Daily Telegraph, Evening Standard i The New York Times.

MOLT IMPORTANT:
Si pugeu el nivell de subscripció durant aquesta setmana, us enviarem també Les tombes d'Atuan amb els pòsters i els punts de llibre. Sisplau aviseu-nos per email, igual que amb canvis d'adreça o canvi de llibre.
Us recordem també que teniu a la vostra disposició la Biblioteca digital de Raig Verd a l'Aixeta. Es tracta d'una iniciativa que vam començar per compensar-vos per la impossibilitat de fer-vos arribar els llibres que us corresponien durant el confinament i per oferir-vos la possibilitat de descobrir títols de Raig Verd en versió digital, i que seguirem mantenint activa per vosaltres. Actualment, en aquesta biblioteca hi podeu trobar els llibres Ciutat de Bohane i Motorsoul.
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l'Aixeta i desitjant que tots estigueu bé.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd