Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses de febrer

Recompenses del mes de febrer per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,
Un cop més, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al projecte de Raig Verd. Com tots els mesos, aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu. En breu començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Aquestes són les recompenses que enviarem a finals de gener:
Aurora boreal (14,99€ / mes), Raigs globulars (7,99€ / mes) i Front càlid (4,99€ / mes): Si tens una subscripció Aurora boreal (encara que la comencis el mes de febrer), una subscripció Raigs globulars —que al febrer tingui una antiguitat de com a mínim dos mesos— o una subscripció Front càlid —que al febrer tingui una antiguitat de com a mínim tres mesos—, la teva recompensa del mes serà una de les nostres grans apostes per aquest semestre: Sońka, de l’escriptor polonès Ignacy Karpowicz i amb traducció de Xavier Farré. El 2016 vam publicar en llengua castellana la meravellosa novel·la de Karpowicz Cuando los dioses bajaron a Varsovia y alrededores, i ara hem volgut apostar novament per aquest excel·lent escriptor, guanyador de nombrosos premis al seu país, amb una novel·la delicada, mordaç, intel·ligent i escrita de forma exquisida, en què la colpidora història de la protagonista, Sońka, s’alterna amb la representació teatral creada per un egocèntric dramaturg que casualment comparteix amb ella uns dies.
La resta de nivells de subscripció no tenen llibres de recompensa pel febrer, però ben aviat us anunciarem els següents llibres que rebreu!
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l’Aixeta. Esperem que estigueu gaudint de la vostra subscripció.
Salut i bons llibres!
L'equip de Raig Verd
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat