Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses de gener

Recompenses del mes de gener per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,
Esperem que hàgiu gaudit de les vacances de Nadal (aquells que n’heu tingut) i us desitgem un bon any 2020. Un cop més, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al projecte de Raig Verd.
Com tots els mesos, aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu. En breu començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Aquestes són les recompenses que enviarem a finals de gener:
  • Aurora boreal (14,99€ / mes) i Ciclogènesi (6,99€ / mes): Si tens una subscripció Aurora boreal (encara que la comencis aquest mes) o una subscripció Ciclogènesi (i portes com a mínim dos mesos subscrit), la teva recompensa de gener serà la nova obra d’un dels autors de referència de la nostra editorial, Ngũgĩ wa Thiong’o. Neix un teixidor de somnis, amb traducció de Josefina Caball, és el tercer i últim volum de les memòries del gran escriptor kenyà, etern candidat al Premi Nobel i recent guanyador del Premi Internacional Catalunya 2019. Malgrat que es tracta del tercer volum de les memòries, els tres llibres es poden llegir de forma independent. De totes maneres, si prefereixes endinsar-te en la vida de wa Thiong’o des de la seva infantesa, ens pots demanar canviar el títol pel primer volum, Somnis en temps de guerra. Sigui com sigui, et prometem que no et penediràs d’endinsar-te dins l’univers lúcid i tendre d’aquest gran escriptor.
La resta de nivells de subscripció no tenen llibres de recompensa pel gener, però us avancem igualment les següents recompenses previstes per vosaltres:
  • Raigs globulars (7,99€ / mes) i Front càlid (4,99€ / mes): Si tens una subscripció Raigs globulars o Front càlid -que al febrer tinguin una antiguitat de com a mínim dos i tres mesos, respectivament-, a mitjans de febrer rebràs una de les nostres grans apostes per aquest semestre: Sońka, de l’escriptor polonès Ignacy Karpowicz i amb traducció de Xavier Farré. El 2016 vam publicar en llengua castellana la meravellosa novel·la de Karpowicz Cuando los dioses bajaron a Varsovia y alrededores, i ara hem volgut apostar novament per aquest excel·lent escriptor, guanyador de nombrosos premis al seu país, amb una novel·la delicada, mordaç, intel·ligent i escrita de forma exquisida, en què la colpidora història de la protagonista, Sońka, s’alterna amb la representació teatral creada per un egocèntric dramaturg que casualment comparteix amb ella uns dies.
  • Raig de Sol 1,99€ / mes: Per cada any de subscripció rebràs un llibre de fons del nostre catàleg. Cada cop queden menys mesos perquè els primers subscriptors de Raig de Sol rebeu les vostres recompenses anuals!
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l’Aixeta. Esperem que estigueu gaudint de la vostra subscripció, i que ens seguiu acompanyant durant tot el 2020.
Salut i bons llibres!
L'equip de Raig Verd