Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses de juny

Recompenses del mes de juny per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,
Com sempre, comencem agraint-vos infinitament el vostre suport al projecte de Raig Verd, i encara amb més motius en aquests moments delicats per tothom.

Com tots els mesos ara que sembla que reprenem la normalitat, aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu. Si necessiteu contactar-nos, ho podeu fer al correu electrònic raigverd@raigverdeditorial.cat.
D’aquí poc començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Sense més dilació, aquestes són les recompenses que enviarem aquest mes:
  •  Aurora Boreal: Els subscriptors d'aquest nivell rebreu la segona novel·la que vam publicar d'una de les autores que més orgullosos estem de poder-vos oferir: Ali Smith. Es tracta de L'accidental,  guanyadora del Whitbread Award i finalista del Man Booker Prize, sobre una nena de 12 anys, la seva família i els seus secrets. 
La resta de nivells, Raigs Globulars, Ciclogènesi, Front Càlid i Raig de sol, no tenen recompenses aquest mes, però ben aviat us explicarem quines novetats us tenim reservades pels propers mesos.
A més de les recompenses de llibres en paper i dels regalets amb què els complementem (heu de veure els pòsters que us hem preparat per acompanyar la nostra edició d'Un mag de Terramar!), us recordem també que teniu a la vostra disposició la Biblioteca digital de Raig Verd a l'Aixeta. Es tracta d'una iniciativa que vam començar per compensar-vos per la impossibilitat de fer-vos arribar els llibres que us corresponien durant el confinament i per oferir-vos la possibilitat de descobrir títols de Raig Verd en versió digital, i que seguirem mantenint activa per vosaltres. Actualment, en aquesta biblioteca hi podeu trobar els llibres Ciutat de Bohane i Motorsoul.
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l'Aixeta i desitjant que tots estigueu bé.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd