Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses de Nadal

Regal de Nadal per als nostres subscriptors.
Benvolgudes i benvolguts,
Un cop més, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al projecte de Raig Verd. Ens fa molta il·lusió veure que cada mes tenim més subscriptors i que la nostra feina per construir un catàleg editorial arriscat, coherent i ambiciós rep el vostre suport.
S’acosta Nadal, i, malgrat que dins el nostre equip hi ha més d’un Grinch, també n’hi ha que tenim esperit nadalenc, així que, després de moltes discussions, els dos sectors hem trobat un punt d’equilibri sobre què havíem de fer aquest mes pels nostres subscriptors. Per guardar la sorpresa, no us revelarem quina serà la recompensa que rebreu, però si us podem avançar dues coses:
  • La rebreu TOTS els subscriptors, també els Raig de Sol.
  • Creiem que acontentarà tant els pronadalencs (perquè rebran un regal) com els antinadalencs (pel regal que rebran). 
La recompensa que rebreu aquest mes és un regal addicional a les recompenses normals de cada subscripció, no compta dins els llibres anuals inclosos, sinó que es tracta d’un petit detall extra amb què us volem agrair a tots, independentment de la vostra aportació, el suport que ens doneu.
Així que, com sempre, us demanem que, si ens heu de fer saber res sobre l’enviament, ens aviseu durant els dies següents: si heu canviat d’adreça, si fins ara rebíeu les recompenses a casa i ara la voleu a la llibreria (o viceversa), si no sereu a casa aquest mes i preferiu que us l’enviem més endavant, etc. Ben aviat començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens hàgiu acompanyat en el primer mig de vida d’aquest projecte a l’Aixeta. Esperem que estigueu gaudint de la vostra subscripció, i que ens seguiu acompanyant durant l’any que ve. Tenim un 2020 molt potent, com us avançarem ben aviat!