Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses d'octubre

Recompenses del mes d'octubre per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,

Abans de res, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al projecte de Raig Verd. Ens fa molta il·lusió seguir construint un catàleg editorial arriscat, coherent i ambiciós al vostre costat.

Com tots els mesos, aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua. En breu començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu.

Aquestes són les recompenses que enviarem al llarg d’octubre:
  • Aurora boreal (14,99€ / mes): La teva recompensa d’octubre serà la nostra novetat de la col·lecció d’assaig Ciglogènesi, #FakeYou, un projecte sobre fake news i desinformació dirigit per Simona Levi, que aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació. La data de sortida del llibre és el 28 d’octubre, així que el tindràs a les teves mans abans que acabi el mes!
  • Tempesta elèctrica 8,99€ / mes: La teva recompensa d’octubre serà la nostra novetat de la col·lecció d’assaig Ciglogènesi, #FakeYou, un projecte sobre fake news i desinformació dirigit per Simona Levi, que aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació. La data de sortida del llibre és el 28 d’octubre, així que el tindràs a les teves mans abans que acabi el mes!
  • Ciclogènesi 6,99€ / mes: Si portes com a mínim dos mesos subscrit (és a dir, t’has subscrit al setembre com a molt tard), la teva recompensa d’octubre serà la nostra novetat de la col·lecció d’assaig Ciglogènesi, #FakeYou, un projecte sobre fake news i desinformació dirigit per Simona Levi, que aspira a esdevenir una eina de defensa contra les retallades de les llibertats fonamentals i una arma contra les noves formes de manipulació, mentida i falsificació. La data de sortida del llibre és el 28 d’octubre, així que el tindràs a les teves mans abans que acabi el mes!
La resta de nivells de subscripció no tenen llibres de recompensa per octubre, però us avancem igualment les següents recompenses previstes per vosaltres.
  • Raigs globulars 7,99€ / mes: Si portes com a mínim tres mesos subscrit (és a dir, t’has subscrit al setembre com a molt tard), el teu llibre de novembre serà una de les nostres novetats més esperades: La mà esquerra de la foscor, el clàssic de ciència-ficció d’Ursula K. Le Guin. El rebràs a casa teva o a la teva llibreria una setmana abans que surti a la venda!
  • Front càlid 4,99€ / mes: Si portes com a mínim quatre mesos subscrit (és a dir, t’has subscrit a l'agost com a molt tard), el teu llibre de novembre serà una de les nostres novetats més esperades: La mà esquerra de la foscor, el clàssic de ciència-ficció d’Ursula K. Le Guin. El rebràs a casa teva o a la teva llibreria una setmana abans que surti a la venda!
  • Raig de Sol 1,99€ / mes: Per cada any de subscripció rebràs un llibre de fons del nostre catàleg. Com que tot just acabem de començar, això significa que el primer llibre el rebràs el 2020, i encara no hem decidit quin títol serà… però potser et sorprendrem amb alguna altra cosa abans que acabi l’any!
Esperem que tot el que us estem preparant us agradi, encara ens queden moltes més sorpreses per oferir-vos. Fins aviat!