Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Regala Raig Verd

Vols regalar Raig Verd d’una forma original? Et proposem que aquest Nadal regalis una subscripció a l’@Aixeta de Raig Verd!
Què rebràs i com?
Si regales una subscripció a Raig Verd, rebràs un sobre per regalar amb la confirmació de la subscripció en format de carta junt amb el llibre ELS DOTZE TERRORS DE NADAL d’Edward Gorey i John Updike. 
Així ja tens el regal preparat per deixar sota l’arbre de Nadal. 
Què rebrà la persona a qui li regales la subscripció?
En primer lloc, dependrà de quina subscripció tries regalar: en tenim de narrativa, d’assaig i que mesclen els dos gèneres, i en tenim que van des de 3 fins a 10 llibres l’any. Pots veure-les totes aquí. Un cop triïs el regal, avances l’import anual de la subscripció i ell o ella rep (a part del regal sota l’arbre) totes les recompenses de la subscripció al llarg de l’any.

Per exemple, si regales la subscripció Front Càlid, per una aportació única de 59€, la persona a qui fas el regal rebrà al llarg de l’any, a més d’Els dotze terrors de Nadal (que va inclòs amb totes les subscripcions) i la carta regal:
Sonka, d’Ignacy Karpowicz.
Un mag de Terramar, d’Ursula K. Le Guin
Cap altre amic que les muntanyes, de Behrouz Boochani.
Amb la subscripció Ciclogènesi, rebrà 4 llibres d’assaig per una aportació única de 71€.

Per una aportació única de 95€, rebrà 5 llibres de narrativa durant l’any amb la subscripció Raigs Globulars.

I, finalment, per una aportació de 179€ rebrà com a mínim 10 llibres (podrà triar si els vol tots de narrativa o si vol alternar narrativa i assaig) amb la subscripció Aurora Boreal.

I què MÉS hi ha a una subscripció de Raig Verd?
Anem a veure-ho!
  1. Flexibilitat. Des d’1,99€ fins a 14,99€ al mes. Poques subscripcions ofereixen tantes opcions!
  2. La teva subscripció la repartim amb la teva llibreria de confiança, amb qui treballem per oferir-te el millor servei. Funciona igual que si compressis a la seva llibreria, i te l’enviem a casa o a la llibreria.
  3. Quan acaba la subscripció no et quedes amb les mans buides com passa amb d’altres subscripcions que pagues mensualment. Al contrari, et quedarà un tresor en forma de llibres que duraran tota una vida.
  4. Compres online perquè els llibres t’arribin abans? Amb la subscripció alguns llibres els tindràs esperant-te a la teva llibreria abans que surtin a la venda.
  5. A diferència d’altres subscripcions, paguem impostos aquí, i aquests repercuteixen en la nostra societat, la nostra sanitat, les nostres escoles, les persones que necessiten recursos o ajuda.
  6. També col·laborem amb @AixetaInfo. Un projecte de micromecenatge creat a Catalunya i que ajuda a d’altres creadors a desenvolupar els seus projectes.
  7. A més, pots canviar les recompenses, en qualsevol moment abans de l’enviament. 
  8. Poques subscripcions et fan regals a part dels continguts que s’ofereixen. Amb Raig Verd, t’oferim continguts extres i obsequis amb les teves recompenses. 

Com pots regalar una subscripció Raig Verd?
Pots fer el pagament a través de l’Aixeta, des de la forma de subscripció CREA LA TEVA PRÒPIA APORTACIÓ, la del final de tot. Escull la forma d’aportació PUNTUAL. Envia'ns un email a [email protected] o a través de la missatgeria interna de l'Aixeta perquè poguem contactar amb tu i fer-te arribar el sobre amb EL REGAL que podràs posar sota l’arbre de Nadal per la teva persona estimada.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos i t’ajudarem a resoldre’l!
Gràcies a totes i tots!
L’equip de Raig Verd