Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Tot ha de canviar!

Tot ha de canviar! nova recompensa de ciclogènesi, ara també la pots comprar!
Ja el tenim aquí! A punt d'arribar a les cases dels subscriptors de Ciclogènesi i dels lectors que l'heu comprat en aquest enllaç per 21,90€

Recordeu que si voleu fer canvis, ara és el moment, escriviu-nos tant si feu l'aportació al web de l'Aixeta com si voleu fer algun canvi.

TOT HA DE CANVIAR!

Warren Buffet va dir aquesta cèlebre frase: «És cert, hi ha una guerra de classes, però és la meva classe, la classe rica, la que està fent la guerra, i l’estem guanyant».
Aquest brutal enfrontament social mai ha estat tan tangible com amb la crisi de la Covid-19, que agreuja les desigualtats i incrementa l’acumulació de riquesa precisament per a aquells que estan conduint el planeta cap a una extinció massiva. Ens estem asfixiant a les mans no només d’un virus, sinó també de la brutalitat policial i d’un sistema mundial basat en l’extracció, l’expansió i l’explotació.
La crisi climàtica, l’amenaça nuclear, les pandèmies i el racisme: aquests són els quatre genets del capitalisme global i la seva violència estructural contra la naturalesa, els éssers humans i el mateix futur. Necessitem connectar i construir un món més enllà de la noció destructiva del «progrés» que domina la modernitat capitalista. No ha de quedar res de l’antic sistema, però tota la bellesa, la humilitat i la determinació de la nostra lluita comuna, que aquest mateix sistema no arriba a comprendre, acullen l’esperança del canvi que necessitem. 

El món després de la COVID19 ha de ser diferent. En aquest llibre trobareu reflexions, propostes, idees i dubtes.