Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

2 noves recompenses: SEXE FORA DE NORMA (Sexe i humor) i UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés

Tenim 2 noves recompenses gairebé a punt! La setmana vinent enviarem SEXE FORA DE NORMA, de DDAA, i UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés, també de DDAA, als subscriptors a qui us toca!

Recordeu:


✔️ SEXE FORA DE NORMA. Sexe i humor: 

* Per als subscriptors de les categories:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa (estàndard i amb preferència cifi)
- 9 llibres de narrativa i assaig (estàndard i amb preferència cifi)


✔️ UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés:

* Per als subscriptors de les categories:
- 5 llibre de narrativa estàndard
- 9 llibres de narrativa i assaig estàndard



❗❗❗ CANVIS:
Si et toca algun d'aquests dos llibres o tots dos per la teva categoria de subscripció, i vols demanar un CANVI de llibre, ens pots escriure a [email protected] fins dimecres vinent, 28 de febrer (inclòs).


Els relats guanyador i finalistes d'aquesta nova edició del Fora de Norma, aplegats en aquest recull que té com a comú denominador el sexe i l'humor!


Si no et toca per categoria de subscripció aquest llibre, però vols que te l'enviem a casa, el pots comprar aquí


Aquest llibre està dedicat a una figura destacada i estimada de la nostra literatura com és Antoni Clapés. Poeta, editor, traductor, llibreter, activista… L'aportació de Clapés en tots els àmbits ha sigut innovadora i singular. El col·lectiu Gens poetica fa un homenatge a la seva obra en aquest llibre que recull en una edició híbrida alguns dels seus poemes amb textos de diverses persones que ens ofereixen una nova i exhaustiva mirada sobre el seu treball i la seva trajectòria.  


Si no et toca per categoria de subscripció aquest llibre, però vols que te l'enviem a casa, el pots comprar aquí 







Raig Verd Editorial
23 February 2024