Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

2 noves recompenses: SEXE FORA DE NORMA (Sexe i humor) i UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés

Tenim 2 noves recompenses gairebé a punt! La setmana vinent enviarem SEXE FORA DE NORMA, de DDAA, i UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés, també de DDAA, als subscriptors a qui us toca!

Recordeu:


✔️ SEXE FORA DE NORMA. Sexe i humor: 

* Per als subscriptors de les categories:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa (estàndard i amb preferència cifi)
- 9 llibres de narrativa i assaig (estàndard i amb preferència cifi)


✔️ UN INSTANT QUE PERDURA. Fragments de vida i obra d'Antoni Clapés:

* Per als subscriptors de les categories:
- 5 llibre de narrativa estàndard
- 9 llibres de narrativa i assaig estàndard



❗❗❗ CANVIS:
Si et toca algun d'aquests dos llibres o tots dos per la teva categoria de subscripció, i vols demanar un CANVI de llibre, ens pots escriure a [email protected] fins dimecres vinent, 28 de febrer (inclòs).


Els relats guanyador i finalistes d'aquesta nova edició del Fora de Norma, aplegats en aquest recull que té com a comú denominador el sexe i l'humor!


Si no et toca per categoria de subscripció aquest llibre, però vols que te l'enviem a casa, el pots comprar aquí


Aquest llibre està dedicat a una figura destacada i estimada de la nostra literatura com és Antoni Clapés. Poeta, editor, traductor, llibreter, activista… L'aportació de Clapés en tots els àmbits ha sigut innovadora i singular. El col·lectiu Gens poetica fa un homenatge a la seva obra en aquest llibre que recull en una edició híbrida alguns dels seus poemes amb textos de diverses persones que ens ofereixen una nova i exhaustiva mirada sobre el seu treball i la seva trajectòria.  


Si no et toca per categoria de subscripció aquest llibre, però vols que te l'enviem a casa, el pots comprar aquí 







Raig Verd Editorial
23 febrero 2024