Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Madurar a Karhide!

Nova recompensa: Madurar a Karhide d'Ursula K. Le Guin. Traducció de Blanca Busquets. Il·lustracions d'Agustín Comotto.
Nova recompensa: MADURAR A KARHIDE!
Estimats subscriptors,
Ja tenim aquí una nova recompensa per a vosaltres, MADURAR A KARHIDE, d'Ursula K. Le Guin, un relat eròtic ambientat a Gethen, el planeta de la coneguda novel·la La mà esquerra de la foscor.

***Per als subscriptors de Raigs Globulars modalitat Le Guin, Aurora Boreal i Aurora Boreal modalitat Le Guin!
***També per a tots aquells que vulgueu fer una aportació de 18€
Recompensa: MADURAR A KARHIDE

Com a regal de Nadal, per a TOTS el subscriptors, us enviarem les postals que n'hem fet. <3

«Al principi, el corrent literari dominant marginava la seva obra. Llavors, ella va transformar el corrent literari» . The New Yorker

«És dolorosament i desconsoladament humà. És tendre i, de vegades, lleig, i si no ens hi veiem a dins, és només perquè no mirem. Això, sumat a la prosa sublim i les habilitats magnífiques de Le Guin, és motiu per enamorar-se d’aquest llibre».

Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de Raigs Globulars Le Guin, d'Aurora Boreal o d'Aurora Boreal le Guin, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Compra.

Podeu comprar MADURAR A KARHIDE a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre. 
Raig Verd Editorial
01 December 2021