Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Madurar a Karhide!

Nova recompensa: Madurar a Karhide d'Ursula K. Le Guin. Traducció de Blanca Busquets. Il·lustracions d'Agustín Comotto.
Nova recompensa: MADURAR A KARHIDE!
Estimats subscriptors,
Ja tenim aquí una nova recompensa per a vosaltres, MADURAR A KARHIDE, d'Ursula K. Le Guin, un relat eròtic ambientat a Gethen, el planeta de la coneguda novel·la La mà esquerra de la foscor.

***Per als subscriptors de Raigs Globulars modalitat Le Guin, Aurora Boreal i Aurora Boreal modalitat Le Guin!
***També per a tots aquells que vulgueu fer una aportació de 18€
Recompensa: MADURAR A KARHIDE

Com a regal de Nadal, per a TOTS el subscriptors, us enviarem les postals que n'hem fet. <3

«Al principi, el corrent literari dominant marginava la seva obra. Llavors, ella va transformar el corrent literari» . The New Yorker

«És dolorosament i desconsoladament humà. És tendre i, de vegades, lleig, i si no ens hi veiem a dins, és només perquè no mirem. Això, sumat a la prosa sublim i les habilitats magnífiques de Le Guin, és motiu per enamorar-se d’aquest llibre».

Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected]

I si no sou subscriptors de Raigs Globulars Le Guin, d'Aurora Boreal o d'Aurora Boreal le Guin, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo a través d'Aixeta.

Compra.

Podeu comprar MADURAR A KARHIDE a Bookshop.org.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre. 
Raig Verd Editorial
01 Desembre 2021