Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Propera recompensa: L'HOME A QUI JA NO AGRADAVEN ELS GATS, d'Isabelle Aupy

* Per als subscriptors de les categories:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa (estàndard i amb preferència cifi)
- 9 llibres de narrativa i assaig (estàndard i amb preferència cifi)


L'HOME A QUI JA NO AGRADAVEN ELS GATS, d'Isabelle Aupy. Trad. Mia Tarradas


Una narració elegant i agosarada que alerta sobre la fragilitat de les nostres llibertatsHi ha una illa prop del continent que té unes normes pròpies, on el vent i el mar canvien les persones. L’illa està plena de gats, de domesticats, de panxacontents, de carrer, que una mica es passegen ara a casa de l’un, ara a casa de l’altre. Un dia de cop i volta desapareixen tots els gats i el que el continent demana a canvi de la seva tornada amenaça la forma de vida de tota la comunitat.

L’autora ens ofereix un text elegant, rebel i agosarat que ens alerta de la fragilitat de les nostres llibertats i ens fa pensar sobre com la llengua es manipula per canviar les idees.


Aquest llibre ha sigut un èxit a França amb el suport dels llibreters, que el van celebrar des de la primera lectura.


Rebràs el llibre en un paquetet amb una llibreta i una bossa com aquests:

CANVIS:


Si, pel motiu que sigui, no vols rebre aquest llibre i prefereixes bescanviar-lo per qualsevol altre del catàleg de Raig Verd (inclosos els d'Indòmita, el nostre segell juvenil, però no pas els de DUNA Llibres, ja que és una altra editorial), pots demanar-nos el canvi contestant aquest correu o escrivint a [email protected]Tens temps fins dijous 18 de gener (inclòs)!


Raig Verd Editorial
16 January 2024

Comments (0)

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.