Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Propera recompensa: L'HOME A QUI JA NO AGRADAVEN ELS GATS, d'Isabelle Aupy

* Per als subscriptors de les categories:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa (estàndard i amb preferència cifi)
- 9 llibres de narrativa i assaig (estàndard i amb preferència cifi)


L'HOME A QUI JA NO AGRADAVEN ELS GATS, d'Isabelle Aupy. Trad. Mia Tarradas


Una narració elegant i agosarada que alerta sobre la fragilitat de les nostres llibertatsHi ha una illa prop del continent que té unes normes pròpies, on el vent i el mar canvien les persones. L’illa està plena de gats, de domesticats, de panxacontents, de carrer, que una mica es passegen ara a casa de l’un, ara a casa de l’altre. Un dia de cop i volta desapareixen tots els gats i el que el continent demana a canvi de la seva tornada amenaça la forma de vida de tota la comunitat.

L’autora ens ofereix un text elegant, rebel i agosarat que ens alerta de la fragilitat de les nostres llibertats i ens fa pensar sobre com la llengua es manipula per canviar les idees.


Aquest llibre ha sigut un èxit a França amb el suport dels llibreters, que el van celebrar des de la primera lectura.


Rebràs el llibre en un paquetet amb una llibreta i una bossa com aquests:

CANVIS:


Si, pel motiu que sigui, no vols rebre aquest llibre i prefereixes bescanviar-lo per qualsevol altre del catàleg de Raig Verd (inclosos els d'Indòmita, el nostre segell juvenil, però no pas els de DUNA Llibres, ja que és una altra editorial), pots demanar-nos el canvi contestant aquest correu o escrivint a [email protected]Tens temps fins dijous 18 de gener (inclòs)!


Raig Verd Editorial
16 enero 2024

Comentarios (0)

Escribe un comentario

Para añadir un comentario, inicia tu sesión o regístrate.