Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompensa: L'ALTRE VENT, d'Ursula K. Le Guin

L'ALTRE VENT sortirà a llibreries el setembre, però els subscriptors a qui us toca el rebreu aquest juliol i la resta podeu comprar-lo també aquí!

Nova recompensa: L'ALTRE VENT, d'Ursula K. Le Guin. Traducció de Blanca Busquets.
Estimats subscriptors,
L'ALTRE VENT és l'últim llibre de Terramar, el que tanca el cicle de sis llibres.

***Per als subscriptors de:
- 5 llibres de narrativa modalitat ciència-ficció
- 9 llibres de narrativa i assaig modalitat ciència-ficció

***També per a tots aquells que vulgueu comprar-lo aquí
Recompensa: L'ALTRE VENT

 
Tots els patrons i pistes que s’han anat plantat durant trenta anys al llarg de cinc llibres, floreixen ara a L’altre vent. Aquest llibre és una imatge simbòlica d’on se situa actualment la literatura de gènere: cap força indomable de poder masculí, cap lideratge madur i autoritari i, enmig, la nostra evolució com a societat.   
Meredith Tax, The Nation

Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected] abans de dilluns vinent, dia 11 de juliol.

I si no sou subscriptors de les 2 categories que tenen aquesta recompensa, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo aquí.

Compra.

Podeu comprar L'ALTRE VENT aquí.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors i donar suport a un projecte exigent, compromès i solidari com el de Raig Verd.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre. 
Raig Verd Editorial
05 July 2022