Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompensa: L'ALTRE VENT, d'Ursula K. Le Guin

L'ALTRE VENT sortirà a llibreries el setembre, però els subscriptors a qui us toca el rebreu aquest juliol i la resta podeu comprar-lo també aquí!

Nova recompensa: L'ALTRE VENT, d'Ursula K. Le Guin. Traducció de Blanca Busquets.
Estimats subscriptors,
L'ALTRE VENT és l'últim llibre de Terramar, el que tanca el cicle de sis llibres.

***Per als subscriptors de:
- 5 llibres de narrativa modalitat ciència-ficció
- 9 llibres de narrativa i assaig modalitat ciència-ficció

***També per a tots aquells que vulgueu comprar-lo aquí
Recompensa: L'ALTRE VENT

 
Tots els patrons i pistes que s’han anat plantat durant trenta anys al llarg de cinc llibres, floreixen ara a L’altre vent. Aquest llibre és una imatge simbòlica d’on se situa actualment la literatura de gènere: cap força indomable de poder masculí, cap lideratge madur i autoritari i, enmig, la nostra evolució com a societat.   
Meredith Tax, The Nation

Canvis.

Com sempre, podeu canviar el llibre per un altre —el llibre que vulgueu!—, amb les recompenses associades. Ens podeu escriure a [email protected] abans de dilluns vinent, dia 11 de juliol.

I si no sou subscriptors de les 2 categories que tenen aquesta recompensa, el podeu demanar a canvi d'una propera recompensa o bé comprar-lo aquí.

Compra.

Podeu comprar L'ALTRE VENT aquí.
O podeu donar-vos d'alta com a subscriptors i donar suport a un projecte exigent, compromès i solidari com el de Raig Verd.

Com sempre, aquest llibre serà relacionat amb la vostra llibreria de confiança i serà com si l'haguéssiu comprat allà. D'aquesta manera, ajudem a mantenir la fabulosa xarxa de llibreries a casa nostra, que fan una feina importantíssima per la cultura i el llibre. 
Raig Verd Editorial
05 Juliol 2022