Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses novembre: Le Guin i Ali Smith

Premi llibreter i recompenses a Raigs Globulars i Raigs de Sol
Estimades i estimats,
PRIMER, UNA BONA NOTÍCIA: PREMI LLIBRETER per a TARDOR d'Ali Smith, en traducció de Dolors Udina. Estem molt, molt contents per aquest reconeixement a un llibre fantàstic. És per això que hem decidit que als mecenes de Raig de Sol us enviarem Tardor. Si voleu Ciutat de Bohane com estava estipulat, algun altre llibre o renunciar a la recompensa, com fa algún dels subscriptors, escriviu-nos a [email protected]

IMPORTANT:
Escriviu-nos a [email protected]:
-Canvi de llibre, d'adreça, o canvi de lloc d'enviament puntual (ara en semiconfinament pot ser útil rebre'l a casa i seguirem pagant, com sempre, a la vostra llibreria!)
-Si voleu comprar el/s llibre/s per Aixeta.cat encara que no us toca en la vostra subscripció.

Per rebre el llibre d'aquest mes o qualsevol altre, només cal que feu l'aportació puntual i ens envieu un correu com indiquem a [email protected]

Aquest mes els subscriptors de CICLOGÈNESI i AURORA BOREAL ja teniu en camí o ja heu rebut: REFUGIATS CLIMÀTICS de Miguel Pajares (traducció de Lidia Bayona) i COM SER ANTIRACISTA d'Ibram X. Kendi.

Aquest mes rebreu tots els subscriptors de RAIGS GLOBULARS i molts subscriptors que l'heu escollit a banda de la vostra subscripció habitual: LA COSTA MÉS LLUNYANA d'Ursula K. Le Guin (traducció de Blanca Busquets) i també tots aquells que el compreu fent l'aportació puntual a través de l'Aixeta i ens aviseu. Amb dos pòsters i els seus punts de llibre.

A tots els nous subscriptors, ens podeu demanar pòsters i punts de llibre que no us haguem enviat de Le Guin mentre en tinguem existències.

Volem fer JA els enviaments
, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu!!

Les subscripcions anuals que vau fer o regalar per Nadal, aviat s'acaben, així que us convidem a renovar-les. Aviat us enviarem informació i opcions en aquest sentit també per si algú vol fer algun regalet raigverdorenc.
Com sempre, cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd.