Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

Recompenses novembre: Le Guin i Ali Smith

Premi llibreter i recompenses a Raigs Globulars i Raigs de Sol
Estimades i estimats,
PRIMER, UNA BONA NOTÍCIA: PREMI LLIBRETER per a TARDOR d'Ali Smith, en traducció de Dolors Udina. Estem molt, molt contents per aquest reconeixement a un llibre fantàstic. És per això que hem decidit que als mecenes de Raig de Sol us enviarem Tardor. Si voleu Ciutat de Bohane com estava estipulat, algun altre llibre o renunciar a la recompensa, com fa algún dels subscriptors, escriviu-nos a [email protected]

IMPORTANT:
Escriviu-nos a [email protected]:
-Canvi de llibre, d'adreça, o canvi de lloc d'enviament puntual (ara en semiconfinament pot ser útil rebre'l a casa i seguirem pagant, com sempre, a la vostra llibreria!)
-Si voleu comprar el/s llibre/s per Aixeta.cat encara que no us toca en la vostra subscripció.

Per rebre el llibre d'aquest mes o qualsevol altre, només cal que feu l'aportació puntual i ens envieu un correu com indiquem a [email protected]

Aquest mes els subscriptors de CICLOGÈNESI i AURORA BOREAL ja teniu en camí o ja heu rebut: REFUGIATS CLIMÀTICS de Miguel Pajares (traducció de Lidia Bayona) i COM SER ANTIRACISTA d'Ibram X. Kendi.

Aquest mes rebreu tots els subscriptors de RAIGS GLOBULARS i molts subscriptors que l'heu escollit a banda de la vostra subscripció habitual: LA COSTA MÉS LLUNYANA d'Ursula K. Le Guin (traducció de Blanca Busquets) i també tots aquells que el compreu fent l'aportació puntual a través de l'Aixeta i ens aviseu. Amb dos pòsters i els seus punts de llibre.

A tots els nous subscriptors, ens podeu demanar pòsters i punts de llibre que no us haguem enviat de Le Guin mentre en tinguem existències.

Volem fer JA els enviaments
, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu!!

Les subscripcions anuals que vau fer o regalar per Nadal, aviat s'acaben, així que us convidem a renovar-les. Aviat us enviarem informació i opcions en aquest sentit també per si algú vol fer algun regalet raigverdorenc.
Com sempre, cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd.