Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa i pensament en català

S'apropa Sant Jordi!

Demà darrer dia per comprar els llibres de Sant Jordi a l'Aixeta de Raig Verd
Ja sabeu com va anar el Sant Jordi de l'any passat, va ser un Sant Jordi online, ben estrany, perquè no vam tenir l'oportunitat de trobar-nos amb vosaltres entre llibres a les places i els carrers. Aquest any sembla que podrem fer una mena de celebració continguda però la prudència ens obliga encara a demanar que comenceu a fer les compres a les llibreries el més aviat possible. Aquí trobareu el butlletí online de Raig Verd amb tot d'idees per a diversos públics. El regal es fa el dia de Sant Jordi però no cal comprar-lo el dia de Sant Jordi, en la línia del que va comunicar la llibreria NoLlegiu en el seu darrer butlletí.

També trobareu nombroses llibreries de proximitat a Bookshop, la llibreria online de moltes de les vostres llibreries, amb un servei molt competitiu que afavoreix el petit comerç, el del teu barri, i que alhora contribueix a construir la societat que desitgem, i no haver de conformar-nos amb que amb Amazon no es pot competir. Ara ja sí. Ja no hi ha excusa. Si no pots esperar, si no pots anar a la teva llibreria, ara ja pots comprar a Bookshop en català.

I nosaltres? Doncs seguim donant suport a les llibreries amb el nostre model de subscripció i compra puntual. Podeu fer la vostra compra a través d'Aixeta, com a últim dia, avui o demà. És molt possible que el dia de Sant Jordi ens trobeu a Jardinets de Gràcia i ens poguem saludar (ja fa massa temps, i necessitem tornar als carrers!). El contacte amb vosaltres és imprescindible, la vostra opinió, la vostra energia, el vostre acompanyament en el projecte editorial amb suggeriments i idees, que amb una mica d'autocrítica, perfilen el nostre camí.

Un camí que fem amb vosaltres i que seguirem traçant mentre ens hi acompanyeu.
Bon Sant Jordi!