Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

S'apropa Sant Jordi!

Demà darrer dia per comprar els llibres de Sant Jordi a l'Aixeta de Raig Verd
Ja sabeu com va anar el Sant Jordi de l'any passat, va ser un Sant Jordi online, ben estrany, perquè no vam tenir l'oportunitat de trobar-nos amb vosaltres entre llibres a les places i els carrers. Aquest any sembla que podrem fer una mena de celebració continguda però la prudència ens obliga encara a demanar que comenceu a fer les compres a les llibreries el més aviat possible. Aquí trobareu el butlletí online de Raig Verd amb tot d'idees per a diversos públics. El regal es fa el dia de Sant Jordi però no cal comprar-lo el dia de Sant Jordi, en la línia del que va comunicar la llibreria NoLlegiu en el seu darrer butlletí.

També trobareu nombroses llibreries de proximitat a Bookshop, la llibreria online de moltes de les vostres llibreries, amb un servei molt competitiu que afavoreix el petit comerç, el del teu barri, i que alhora contribueix a construir la societat que desitgem, i no haver de conformar-nos amb que amb Amazon no es pot competir. Ara ja sí. Ja no hi ha excusa. Si no pots esperar, si no pots anar a la teva llibreria, ara ja pots comprar a Bookshop en català.

I nosaltres? Doncs seguim donant suport a les llibreries amb el nostre model de subscripció i compra puntual. Podeu fer la vostra compra a través d'Aixeta, com a últim dia, avui o demà. És molt possible que el dia de Sant Jordi ens trobeu a Jardinets de Gràcia i ens poguem saludar (ja fa massa temps, i necessitem tornar als carrers!). El contacte amb vosaltres és imprescindible, la vostra opinió, la vostra energia, el vostre acompanyament en el projecte editorial amb suggeriments i idees, que amb una mica d'autocrítica, perfilen el nostre camí.

Un camí que fem amb vosaltres i que seguirem traçant mentre ens hi acompanyeu.
Bon Sant Jordi!