Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Accions de Raig Verd a l'Aixeta durant el confinament pel COVID-19

Benvolgudes i benvolguts,

Esperem que estigueu tots bé. Després d'uns dies pensant-hi, us fem saber les accions que finalment hem decidit prendre (i no prendre) mentre duri la crisi del coronavirus i que afecten el funcionament normal de les subscripcions a Raig Verd a l'Aixeta.
1. Tal com us vam anunciar respecte d'Un mag de Terramar, hem decidit no fer cap mena d'enviaments mentre duri el confinament: ni enviarem les recompenses de les subscripcions ni farem venda online de llibres amb enviament immediat. Malgrat que amb les mesures actuals imposades pels governs seria possible dur a terme aquest tipus d'enviaments, creiem que estaríem posant en risc la nostra salut, la dels missatgers i repartidors, i fins i tot la vostra, a més de la de totes les persones que podrien veure's afectades per una eventual cadena de contagis.
2. Pels que fa a les recompenses de les subscripcions a l'Aixeta, seguirem anunciant els llibres que us correspondran cada mes, però us els enviarem tots de cop tan bon punt es reprengui la normalitat.
3. Per amenitzar-vos l'espera, però, i com a agraïment especial pel vostre suport, especialment important en els temps difícils que sembla que vindran per les petites empreses culturals com la nostra, mentre duri el confinament us farem arribar cada mes un llibre en format digital que podreu descarregar des de casa i llegir a les vostres tauletes, mòbils, ordinadors o ereaders.

4. Aquests continguts no substitueixen les recompenses normals, sinó que són recompenses addicionals per compartir part de la nostra feina amb vosaltres durant aquest període excepcional. Estaran disponibles per tots els nivells de subscripció i sense cap requisit d'antiguitat: també els podran gaudir els nous subscriptors, fins i tot si es subscriuen després de la recompensa. Pròximament anunciarem els llibres digitals que us farem arribar els mesos de març i abril i l'activitat relacionada que us oferirem.
5. Mantenim oberta la possibilitat de comprar llibres en paper a través de les aportacions puntuals a l'Aixeta, però no els enviarem fins que s'acabi el confinament. Totes les compres que feu a través d'aquest canal les compartirem amb els llibreters, igual que fem amb els llibres de les subscripcions. Només ens heu de dir a quina llibreria voleu associar la compra i nosaltres la tractarem com si s'hagués venut allà.
6. També podeu comprar ebooks amb el mateix procediment, mitjançant les aportacions puntuals de l'Aixeta. En aquest cas, l'enviament de l'arxiu, en format epub sense DRM, serà per email tan bon punt hàgim processat la venda.
Moltes gràcies i cuideu-vos molt!

L'equip de Raig Verd