Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Com ser antiracista

Primer capítol del llibre "Com ser antiracista" d'Ibram Kendi,

Aquesta serà la nostra propera recompensa als subscriptors de Ciclogènesi. Recordeu que també el podeu rebre fent una aportació puntual de 21,90€.

Un manual sobre el racisme sistèmic de la nostra societat i de com conflueix amb altres opressions com el gènere, la classe o la sexualitat.
Més d'un milió de còpies venudes als EUA de l'expert en antiracisme Ibram X. Kendi.
«No podem dir simplement que no som racistes, hem de declarar que som frontalment antiracistes.»
Ibram X. Kendi, guanyador del National Book Award i un dels referents actuals del moviment #BlackLivesMatter, formula una teoria antiracista transformadora. Amb una mirada autocrítica de la seva vida ens acompanya a estudiar el nostre propi comportament i accions antiracistes. 
Kendi defineix i analitza el racisme a través del poder, la biologia, l’etnicitat o la cultura, i també les diferents interseccions amb el gènere, la classe o la sexualitat que contribueixen a enfortir l’opressió i la violència que reben aquests col·lectius. 
Entenent el racisme com a estructural i sistèmic, Kendi crida a la responsabilitat individual i a la lluita col·lectiva contra tot allò que justifica i legitima el racisme a la nostra societat.


Raig Verd Editorial
14 octubre 2020