Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

LA TORNA al setembre!

Nova recompensa per a subscriptors! Campanya per a no subscriptors! Dona't d'alta ara i rep el nou llibre d'Ali Smith.
Hola de nou! Reiniciem les comunicacions per aquí per assegurarnos de que ho rebeu tots. Darrerament ho fèiem només per correu electrònic però hem pensat que així informem també als no-subscriptors i, d'altra banda, potser algun dels nostres subscriptors no ho rebeu per correu; així sempre ho podeu consultar a la nostra pàgina d'aixeta.

Bé, el 28 d'agost ja us fem el primer enviament de la temporada! Un llibràs de la meravellosa Ali Smith, LA TORNA, traduït per l'estimadíssima Dolors Udina, Premi Nacional de Traducció i Recent Premi Nacional de Cultura.

Per als subscriptors, ja ho sabeu, teniu fins el 27 d'agost per comunicar-nos els canvis.

Per a no-subscriptors (encara!). Si us doneu d'alta durant el mes d'agost en la modalitat a partir de 6 euros rebreu LA TORNA d'Ali Smith amb una llibreta, una postal i un punt de llibre embolicat tot en una capsa a casa vostra. I podeu assignar el llibre a la vostra llibreria com si l'haguéssiu comprat allà mateix.

Dona't d'alta la teva subscripció ara!


Més informació sobre el llibre aquí.