Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Nou llibre amb regalets, Sexe fora de norma, relats eròtics feministes

Amb la compra del llibre de literatura eròtica Sexe Fora de Norma us regalem un lot de productes cortesia de Nuei i Amantis.
Publiquem el llibre resultat del concurs Sexe Fora de Norma. Hi podreu trobar els dotze relats guanyadors d'entre els gairebé 400 relats presentats a la convocatòria. 

Literatura eròtica feminista!


A més, si el compreu ara per Aixeta, les primeres 50 persones rebran un lot de regals cortesia de Nuei cosmètics i Amantis!

Pots ingressar 18 euros aquí: https://www.aixeta.cat/ca/pledges/new?shop=raigverd
I escriure'ns un correu demanant el llibre que vols amb el teu nom i adreça d'enviament a [email protected]

El lot de regals inclou:

Gel hidratant vegà d'Amantis
Rascador orgàsmic de cap d'Amantis
Gels lliscants mida viatge de sabors piruleta, galeta i poma verda de Nuei 
Dues mostres d'intensificadors d'orgasme en gels de Nuei
Un plomall de carícies

Des d’una perspectiva feminista, defugim els estereotips i rebutgem el discurs únic i indiscutible de com i per a qui ha de ser el plaer, el sexe i l’erotisme. Oferim una literatura eròtica fora de norma però normal en un recull de relats eròtics que respon a la diversitat de la sexualitat i de l’erotisme de la societat.
Aquestes dotze peces literàries tracten temes com el consentiment, l’onanisme, l’intercanvi de parelles, l’ambigüitat de gènere, la llibertat individual, l’exploració, el consentiment, l’aventura o el redescobriment de la teva parella de tota la vida.
Eludim el sexe fal·locèntric del porno, ens apropem a històries més reals i més afins a la realitat amb personatges que captiven per les seves aspiracions, desitjos, somnis i ambicions.