Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Nou títol: HISTÒRIA NO OFICIAL DURANT LA HIPOTÈTICA TRANSICIÓ: EL CAS VÍDEO NOU / SERVEI DE VÍDEO COMUNITARI, de Daniel Gasol

Hola aixèters!

Dues advertències, per començar: la primera, és que, malgrat les aparences, això no és cap VHS: és un llibre!
Portada del llibre

La segona advertència és que aquest llibre no esta adscrit a cap recompensa (bé, cap recompensa concreta, perquè recordeu que si ho voleu podeu canviar alguna recompensa futura per aquesta).

El cas, però, és que es tracta d'un llibre molt especial que volem explicar-vos a tots els aixèters. Es titula HISTÒRIA NO OFICIAL DURANT LA HIPOTÈTICA TRANSICIÓ: EL CAS VÍDEO NOU / SERVEI DE VÍDEO COMUNITARI i és el segon títol que publiquem de l'artista pluridisciplinar Daniel Gasol.

Si ho voleu, podeu fer una aportació puntual de 24'90 euros a través d'Aixeta (aquí), o bé comprar-lo a capsesdellibres (aquí). En tots dos casos us l'enviarem a casa, acompanyat de regalets (un pòster, dues postals i dos punts de llibre):
Però, què és, HISTÒRIA NO OFICIAL DURANT LA HIPOTÈTICA TRANSICIÓ: EL CAS VÍDEO-NOU / SERVEI DE VÍDEO COMUNITARI? Aquí una petita sinopsi:

La història oficial de la Transició ha estat narrada de forma esbiaixada per aquells que van poder explicar-la en el seu exercici de poder institucional, suposant un objecte d’enginyeria social que va construir la ficció d’una nació “lliure” al servei de la ciutadania. Es aquí on Vídeo-nou i Servei de Vídeo Comunitari pren posició política com a treballadors no especialistes del mitjà audiovisual, documentant relats no existents en mitjans hegemònics de la Transició perquè televisió i diaris continuaven dominats per una “Democràcia” que va instrumentalitzar sistemes de comunicació al servilisme de l’economia i la nació. Pensant en el col·lectiu d’ideologia anarcosindicalista Vídeo-Nou i Servei de Vídeo Comunitari com a cas d’estudi, aquest treball té l’objectiu de contribuir a re-escriure la història entre 1975 i 1983, plantejant les nostres herències contemporànies, així com les mecàniques oficials d’una cultura que proposa una estètica sense ètica.

Aquí algunes mostres de l'interior del llibre:


I, a continuació, alguns dels regalets que us enviarem amb la compra del llibre:

Raig Verd Editorial
12 marzo 2024