Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Nova recompensa: LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT, d'Ursula K. Le Guin!

Ha costat una mica, però ja el tenim aquí!!! 😍

LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT, d'Ursula K. Le Guin, és la propera recompensa per a la majoria de subscriptors de Raig Verd!!!

Concretament, per aquestes categories:
- 3 llibres de narrativa
- 5 llibres de narrativa estàndard
- 5 llibres de narrativa preferència ciència-ficció
- 9 llibres de narrativa i assaig estàndard
- 9 llibres de narrativa i assaig preferència ciència-ficció

A més, a tots els subscriptors a qui us toca (i als qui no us toca, també el podeu rebre si feu la compra ara aquí) us enviarem un pack 🎁 que inclou:

- LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT
- LLIBRETA DE LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT
- POSTALS DE LES DOTZE DIRECCIONS DEL VENT

 

Les dotze direccions del vent

Ursula K. Le Guin
Traducció de Blanca Busquets
Il·lustracions de Maria Picassó

El llibre recull disset narracions d’Ursula K. Le Guin, algunes de les quals van ser el germen de les novel·les que va desenvolupar al llarg de la seva trajectòria literària. A cavall entre la ciència-ficció i la fantasia, els contes que composen aquesta antologia han estat escollits i prologats per la mateixa autora. 

Reconeguda amb guardons com el National Book, el Premi Kafka, el Premi Nebula o l’Hugo, Le Guin és famosa per la seva escriptura lírica, els seus personatges rics i la imaginació del seu univers literari. Els relats que composen aquest recull en són una clara mostra, i la seva força reafirmen el llegat de l’autora com una dels millors escriptors de gènere de tots els temps.


CANVIS


Si, pel motiu que sigui, no vols rebre aquest llibre i prefereixes bescanviar-lo per qualsevol altre del catàleg de Raig Verd, pots demanar-nos el canvi escrivint a [email protected]. Tens avui dimecres i demà dijous per fer-ho! (divendres ja comencem amb els enviaments! ;)


COMPRES

Si no formes part d'una de les categories a qui toca aquest llibre, però et ve de gust de tenir-lo també, el pots adquirir ara mateix aquí: http://www.raigverdeditorial.cat/compres-a-traves-daixeta/

Raig Verd Editorial
14 diciembre 2022