Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Propera recompensa: ESCRITS LLIBERTARIS, d'Albert Camus

Els subscriptors de 3 categories* rebreu properament ESCRITS LLIBERTARIS, d'Albert Camus, i la resta podeu comprar-lo també aquí!

Nova recompensa: ESCRITS LLIBERTARIS, d'Albert Camus. Traducció: Anna Casassas.

*Per als subscriptors de:
- 4 llibres d'assaig
- 9 llibres de narrativa i assaig estàndard
- 9 llibres de narrativa i assaig preferència ciència-ficció

També per a tots aquells que vulgueu comprar-lo aquí.

ESCRITS LLIBERTARIS
Albert Camus
Traducció d'Anna Casassas
 


Escrits llibertaris és un recull imprescindible del pensament llibertari d’Albert Camus, Premi Nobel de Literatura 1957, on reflexiona sobre la justícia, la llibertat, l’absurd i la rebel·lió, i que és fonamental per entendre l’autor i el nostre temps.

Albert Camus complementa i enriqueix amb aquests textos la seva narrativa i el seu assaig L’home revoltat, una obra fonamental sobre l’ésser humà i la història de la revolta i el poder. Així ens ofereix noves perspectives sobre la ja molt coneguda bibliografia de l’autor i les seves posicions ideològiques, defuig la imatge de l’autor allunyat de la societat del seu temps, perfila noves idees sobre les relacions sociopolítiques i, en definitiva, contribueix a repensar la imatge de l’autor que es tenia fins aleshores. Aquest recull ens interpel·la ara més que mai per trobar solucions a les crisis de les esquerres i per combatre les accions de l’extrema dreta.


CANVIS

Si et toca el llibre però, pel motiu que sigui, no vols rebre aquest títol i prefereixes bescanviar-lo per qualsevol altre del catàleg de Raig Verd o d'Indòmita, el nostre segell de juvenil, pots demanar-nos el canvi escrivint a [email protected]. Pots escriure'ns fins el dimecres 1 de Novembre, inclòs! 


Raig Verd Editorial
31 octubre 2023