Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Recompenses d'agost i setembre

Recompensas de los meses de agosto y septiembre para los suscriptores de la editorial Rayo Verde en l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,

Antes de nada, us volem reiterar el nostre agraïment pel vostre suport al projecte de Raig Verd. Ens fa molta il·lusió seguir construint un catàleg editorial arriscat, coherent i ambiciós al vostre costat.

Al nostre correu de benvinguda us comentàvem que ens adreçaríem a vosaltres per informar-vos de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua. Ara estem preparant els enviaments i és el moment que ens digueu tot el que considereu.
La nostra idea és publicar aquests comunicats informatius cada mes, per avisar-vos dels enviaments del mes següent, però, com que entrem en plenes vacances, excepcionalment us informem no només de les recompenses d’agost, sinó també de les de setembre.
Abans de començar, però, volem dir-vos que aquesta mateixa setmana us enviarem el nostre catàleg de tardor, on exposem els llibres que publicarem els mesos següents i on us fem cinc cèntims dels nostres autors més especials. I al mateix paquet hi trobareu, com agraïment per ser un dels nostres cinquanta primers subscriptors, les dues xapes que hem fet en honor als dos llibres de Le Guin del nostre catàleg (un d’ells ja disponible i l’altre de propera publicació): Els desposseïts, materialitzat en els símbols dels dos planetes de la novel·la, Anarres i Urras; i La mà esquerra de la foscor, representat amb el símbol hermafrodita.
I, ara sí, aquí us comuniquem les recompenses que enviarem durant els mesos d’agost i setembre:
  • Aurora boreal (14,99€ / mes): La teva recompensa d’agost serà un dels llibres que estem més orgullosos d’haver publicat: Els desposseïts, d’Ursula Le Guin. El rebràs amb el mateix paquet que el nostre catàleg i les xapes de Le Guin (així pots presumir de tenir-ho tot a joc). La teva recompensa de setembre serà la novel·la amb què obrim la temporada de tardor, que és, precisament, Tardor, d’Ali Smith (oi que ens ho hem fet venir bé?). Es tracta de la primera novel·la del quartet estacional, amb la qual aquesta meravellosa autora escocesa està aconseguint un gran èxit de crítica i públic al Regne Unit. Desitgem que t’agradi tant com a nosaltres i que vulguis acompanyar-nos durant la resta d’estacions! La tindràs a casa teva o a la teva llibreria la darrera setmana d’agost, una setmana abans de la seva data oficial de sortida a la venda.
  • Tempesta elèctrica 8,99€ / mes: La teva recompensa d’agost serà La ocasión, l’última novel·la que hem publicat (fins ara, en vindran més!) d’un dels autors de referència de la casa, l’argentí Juan José Saer. I al setembre rebràs una de les nostres novetats i apostes per aquesta tardor: El peso de las estrellas, una biografia de l’anarquista Octavio Alberola escrita per Agustín Comotto a partir de converses amb el mateix Alberola. Un viatge apassionant pels darrers 80 anys des de la perspectiva d’un personatge brillant i sorprenent. Rebràs l’e-book d’aquesta novetat una setmana abans que estigui disponible a les botigues en línia d’e-books!
  • Raigs globulars 7,99€ / mes: La teva recompensa de setembre serà la novel·la amb què obrim la temporada de tardor, que és, precisament, Tardor, d’Ali Smith (oi que ens ho hem fet venir bé?). Es tracta de la primera novel·la del quartet estacional, amb la qual aquesta meravellosa autora escocesa està aconseguint un gran èxit de crítica i públic al Regne Unit. Desitgem que t’agradi tant com a nosaltres i que vulguis acompanyar-nos durant la resta d’estacions! La tindràs a casa teva o a la teva llibreria la darrera setmana d’agost, una setmana abans de la seva data oficial de sortida a la venda.
La resta de nivells de subscripció no tenen llibres de recompensa per l’agost i el setembre, però us avancem igualment les següents recompenses previstes per vosaltres.
  • Ciclogènesi 6,99€ / mes: Si portes com a mínim dos mesos subscrit, el teu llibre d’octubre serà el nou títol que estem preparant per a la nostra col·lecció d’assaig: #FakeYou, un projecte dirigit per Simona Levi sobre un tema de plena actualitat, les fake news.
  • Front càlid 4,99€ / mes: Si portes com a mínim tres mesos subscrit, el teu llibre de novembre serà una de les nostres novetats més esperades: La mà esquerra de la foscor, el clàssic de ciència-ficció d’Ursula K. Le Guin. I no hauràs d’esperar a novembre per tenir-lo: el rebràs a casa teva o a la teva llibreria a finals d’octubre, una setmana abans que surti a la venda!
  • Raig de Sol 1,99€ / mes: Per cada any de subscripció rebràs un llibre de fons del nostre catàleg. Com que tot just acabem de començar, això significa que el primer llibre el rebràs el 2020, i encara no hem decidit quin títol serà… però potser et sorprendrem amb alguna altra cosa abans que acabi l’any!
Esperem que tot el que us estem preparant us agradi, encara ens queden moltes més sorpreses per oferir-vos. Fins aviat!
L'equip de Raig Verd