Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Recompenses d'abril

Recompenses del mes d'abril per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,
Com sempre, comencem agraint-vos infinitament el vostre suport al projecte de Raig Verd, i encara amb més motius en aquests moments delicats per tothom. Tant als que fa temps que ens acompanyeu en aquest projecte com als nous subscriptors que us heu afegit arran de la nostra crida aquesta última setmana: moltes gràcies.
Malgrat que no reprendrem els enviaments fins que acabi el confinament i torni a ser segur per tothom enviar els llibres, no volem deixar de comunicar-vos les recompenses que tenim pendents de fer-vos arribar. Recordeu que, si voleu canviar algun títol, només ens heu d'avisar a través de la missatgeria interna de l'Aixeta o al correu electrònic [email protected]. Les recompenses pendents segons el nivell de subscripció són les següents:
  • Aurora Boreal: Tots els subscriptors d'aquest nivell, sense importar la vostra antiguitat, rebreu Un mag de Terramar i, com a nova incorporació d'aquest mes, Juny, la darrera novel·la que vam publicar d'un dels autors més especials de la casa, Gerbrand Bakker. Sí, oferir-vos Juny al mes d'abril pot sonar una mica estrany, però està sent un any estrany.
  • Raigs Globulars: Tots els subscriptors d'aquest nivell que tinguin una subscripció activa des del març o abans rebreu Un mag de Terramar.
  • Ciclogènesi: Aquest mes encara no hi ha cap llibre acumulat per aquest nivell de subscripció, però el mes que ve sí que us proposarem un nou títol.
  • Front Càlid: Tots els subscriptors d'aquest nivell que tinguin una subscripció activa des del febrer o abans, rebreu Un mag de Terramar.
  • Raig de sol: Per cada any de subscripció rebreu un llibre de fons del nostre catàleg. Cada cop queda menys perquè els primers subscriptors de Raig de sol rebeu les vostres recompenses anuals!
A més de les recompenses de llibres en paper i dels regalets amb què els complementem (heu de veure els pòsters que us hem preparat per acompanyar la nostra edició d'Un mag de Terramar!), us anunciem també la Biblioteca digital de Raig Verd a l'Aixeta. Es tracta d'una iniciativa per compensar-vos per la impossibilitat de fer-vos arribar els llibres que us corresponen durant el confinament i per oferir-vos la possibilitat de descobrir títols de Raig Verd en versió digital.

El primer títol que afegirem a aquesta biblioteca perquè us el pugueu descarregar i llegir de manera immediata és Ciutat de Bohane, la fantàstica novel·la de Kevin Barry que vam publicar el 2015 i que va ser guardonada amb el prestigiós premi IMPAC. Estigueu atents a les nostres publicacions a l'Aixeta per descobrir quan tindreu accés a aquesta iniciativa per a tots els nostres subscriptors, sense cap requisit d'antiguitat ni de determinat nivell de subscripció.
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l'Aixeta i desitjant que tots estigueu bé.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd