Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Recompenses de maig

Recompenses del mes de maig per als subscriptors de l'editorial Raig Verd a l'Aixeta
Benvolgudes i benvolguts,
Com sempre, comencem agraint-vos infinitament el vostre suport al projecte de Raig Verd, i encara amb més motius en aquests moments delicats per tothom. Tant als que fa temps que ens acompanyeu al nostre costat en aquest projecte com als nous subscriptors que us heu afegit arran de la nostra crida durante el mes d’abril: moltes gràcies.
Malgrat que no reprendrem els enviaments fins que acabi el confinament, no volem deixar de comunicar-vos les recompenses que tenim pendents de fer-vos arribar.
Recordeu que, si voleu canviar algun títol (alguns ja ho heu fet amb els llibres que tenim pendents d’enviar, ja us tenim en compte), només ens heu d'avisar a través de la missatgeria interna de l'Aixeta o al correu electrònic [email protected].
Les recompenses pendents segons el nivell de subscripció són les següents:
  • Aurora Boreal: Els subscriptors d'aquest nivell teniu pendents de rebre els següents llibres: Un mag de Terramar (corresponent al març), d’Ursula K. Le Guin; Juny (corresponent a l'abril), de Gerbrand Bakker, i, com a llibre d’aquest mes, Humanitats en acció, un dels nostres títols de més èxit, un llibre d’assaig coordinat per la filòsofa Marina Garcés en què vint veus presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur.
  • Raigs Globulars: Tots els subscriptors d'aquest nivell teniu pendent de rebre Un mag de Terramar, d’Ursula K. Le Guin.
  • Ciclogènesi: El llibre que us proposem aquest mes i que enviarem tan bon punt tornem a fer enviaments serà Humanitats en acció, un dels nostres títols de més èxit, un llibre d’assaig coordinat per la filòsofa Marina Garcés en què vint veus presenten una aposta generacional i renovadora sobre el discurs i les pràctiques de les humanitats actualment, i sobre quin pot ser el seu futur.
  • Front Càlid: Tots els subscriptors d'aquest nivell teniu pendent de rebre Un mag de Terramar, d’Ursula K. Le Guin.
  • Raig de sol: Per cada any de subscripció rebreu un llibre de fons del nostre catàleg. Cada cop queda menys perquè els primers subscriptors de Raig de Sol rebeu les vostres recompenses anuals!
A més de les recompenses de llibres en paper i dels regalets amb què els complementem (heu de veure els pòsters que us hem preparat per acompanyar la nostra edició d'Un mag de Terramar!), us recordem també que teniu a la vostra disposició la Biblioteca digital de Raig Verd a l'Aixeta. Es tracta d'una iniciativa per compensar-vos per la impossibilitat de fer-vos arribar els llibres que us corresponen durant el confinament i per oferir-vos la possibilitat de descobrir títols de Raig Verd en versió digital. Actualment, en aquesta biblioteca hi podeu trobar els llibres Ciutat de Bohane i Motorsoul.
Ens acomiadem agraint-vos un cop més que ens estigueu acompanyant en aquest projecte a l'Aixeta i desitjant que tots estigueu bé.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd