Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Recompenses de setembre - Hivern i altres!

Recompenses per a subscriptors de setembre. Us expliquem el que rebreu aquest mes i els propers. Comuniqueu-nos qualsevol canvi que vulgueu fer.
Benvolgudes i benvolguts,
Aquest és el comunicat en què us informem de les properes recompenses que rebreu, per tal que pugueu contactar-nos abans de l’enviament si necessiteu fer-nos saber res: si heu canviat d’adreça o si voleu rebre aquest enviament a una de diferent, si preferiu rebre els llibres a casa però aquesta vegada el voleu a llibreria o viceversa, o si voleu canviar el títol proposat perquè ja el teniu o l’heu llegit en una altra llengua o qualsevol altre motiu. Si necessiteu contactar-nos, ho podeu fer al correu electrònic raigverd@raigverdeditorial.cat.
A finals de la setmana vinent o principis de l'altra començarem a preparar els enviaments, així que ara és el moment que ens digueu tot el que considereu. Ens estem avançant una mica a causa de La Setmana del llibre en Català, on us convidem a conèixer-nos i saludar-nos! I on hi fem dues activitats molt interessants. Dissabte 12 a les 19:20h: Emmarcat en la conversa LLUITES, l'editora de Raig Verd Laura Huerga parlarà de Cap altre amic que les muntanyes de Behrouz Boochani. Dissabte 12 a les 20:00 a la TARDA JOVE, l'editora Laura Huerga parlarà sobre Les tombes d'Atuan d'Ursula K. Le Guin.
Sense més dilació, aquestes són les recompenses que enviarem aquest mes de setembre (si sou fora ens podeu demanar endarrerir l'enviament o demanar canvis):
  • Front calid, Raigs Globulars i Aurora Boreal: Els subscriptors d'aquests nivells rebreu Hivern, d'Ali Smith, en traducció de Dolors Udina. La segona novel·la del quartet estacional d'Ali Smith va convertir-se en llibre de l'any per  The Times, The Guardian, The Observer, The Daily Telegraph, Evening Standard i The New York Times.
  • Ciclogènesi no tenen recompenses aquest mes però aviat rebran dos llibres immensos: Com ser antiracista, d'IBram X. Kendi amb més d'un milió de còpies venudes als EUA, com a recompensa d'octubre i Refugiats climàtics, de Miguel Pajares, sobre un dels grans reptes del segle XXI, com a recomensa de novembre. Hem decidit canviar els títols de la recompensa perquè molts de vosaltres havíeu participat a la nostra campanya de Goteo i hem pensat que és millor així. Si el voleu canviar, ja sabeu que no hi ha cap problema. 

MOLT IMPORTANT:
Qualsevol nou subscriptor de Raigs Globulars o Aurora Boreal durant el mes de setembre rebrà Hivern, d'Ali Smith com la resta de subscriptors.
Qualsevol nou subscriptor de Ciclogènesi durant el mes de setembre rebrà les noves recompenses que hem esmentat.
Us recordem també que teniu a la vostra disposició la Biblioteca digital de Raig Verd a l'Aixeta. Es tracta d'una iniciativa que vam començar per compensar-vos per la impossibilitat de fer-vos arribar els llibres que us corresponien durant el confinament i per oferir-vos la possibilitat de descobrir títols de Raig Verd en versió digital, i que seguirem mantenint activa per a vosaltres. Actualment, en aquesta biblioteca hi podeu trobar els llibres Ciutat de Bohane i Motorsoul.

Us agraïm, com sempre, la vostra col·laboració, imprescindible per al nostre, que també és vostre, projecte editorial.
Cuideu-vos molt i fins ben aviat!
L'equip de Raig Verd