Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Un final de J. P. Sansaloni

Si Raig Verd tingués un Premi de Novel·la, aquest any el guanyaria aquest llibre.

Un final, J.P. Sansaloni


A la venda l'11 d'octubre a llibreries.

Diuen que les editorials no publiquem autors novells desconeguts. Bé, no negarem que és un esport de risc, ho hem fet en diverses ocasions, i és complicat captar l'atenció dels mitjans i el públic sense premis ni referents.

Podríem dir que, si Raig Verd tingués un Premi de Novel·la, aquest any el guanyaria aquest llibre. Sens dubte, podem dir que Sansaloni ha guanyat un espai al nostre catàleg per mèrits propis. Per nosaltres és un orgull poder publicar aquest llibre que ens interpel·la i ens remou tant.

Tanmateix, aquest llibre no és només una oportunitat de llegir a un autor novell i jove. Hem volgut publicar aquest llibre per la seva meravellosa escriptura i les reflexions i sensacions que ens ha produït. A més, el seu autor tenia 26 anys quan el va escriure i, tenint en compte que ofereix més preguntes que respostes, és un veritable exercici de desenvolupament dels problemes actuals del nostre món en forma de ficció.

Una de les coses més interessants d'aquest llibre és la mirada d'una persona tan jove sobre el nostre futur. Diuen que en la lluita hi ha esperança, però intuïm que no és en la lluita per la supervivència.

*** Aquest llibre no forma part de cap recompensa en cap categoria però, com sempre, el pots adquirir amb una aportació puntual.
Rebràs el punt de llibre i la postal del llibre de regal.

Comprar a Aixeta
Comprar a Bookshop