Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Primers llibres de la represa

Primeres publicacions de la represa de setembre i primeres recompenses de Raig Verd.
Amics,

Tornem amb vosaltres amb les piles carregades i amb molta il·lusió pels llibres que hem estat preparant aquests darrers mesos.

Ja sabeu que aquest any hem hagut d'endarrerir alguna publicació i us hem acumulat els regals cap aquests darrers mesos de l'any. Us agraïm la vostra paciència i desitgem que l'espera hagi valgut la pena.

Ara mateix publicarem ESTIU, el darrer llibre del quartet estacional d'Ali Smith , recentment guardonat amb el Premi Orwell for political fiction. Aquí teniu més informació sobre el Premi i el llibre.

Subscriptors d'Aurora Boreal:
El llibre arriba a llibreries i a les vostres cases el 30 d'agost. Així que ara és el moment de dir-nos si el voleu canviar per un altre o si voleu canviar l'adreça on rebre'l. (Si ja ens heu comunicat algun canvi no cal que ens ho torneu a dir a menys que no us haguem contestat.) Teniu fins dijous per contestar-nos.

Subscriptors de Raigs Globulars i Aurora Boreal:
També publiquem el 6 de setembre, VIDA DE GÉRARD FULMARD de Jean Echenoz traduït per Anna Casassas. Aquí teniu més informació sobre el llibre. També ara ens podeu comunicar els canvis de llibres o d'adreça d'enviament.


Si no ets subscriptor d'una d'aquestes categories també pots adquirir els llibres com sempre, a través d'una aportació única a Aixeta.cat o a través de Bookshop:

PREVENDA: Comprar Estiu d'Ali Smith a Bookshop.org
PREVENDA: Comprar Vida de Gérard Fulmard de Jean Echenoz a Bookshop.org


PROPERAMENT:
Subscriptors de Ciclogènesi: Art (in)útil de Daniel Gasol i L'home revoltat d'Albert Camus trad. Joan Fuster i Josep Palàcios.
Subscriptors de Raigs Globulars Le Guin: Contes de Terramar i L'altre vent d'Ursula K. Le Guin trad. Blanca Busquets.
Subscriptors d'Aurora Boreal Le Guin: Contes de Terramar i L'altre vent d'Ursula K. Le Guin trad. Blanca Busquets.
Subscriptors de Front Càlid: El diable a la creu de Ngugi wa Thiong'o, trad. Josefina Caball.
Com sempre, totes les teves compres formen part de les compres de la llibreria de confiança que hagis escollit.