Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Raig Verd Editorial

narrativa Y pensamiento

Primers llibres de la represa

Primeres publicacions de la represa de setembre i primeres recompenses de Raig Verd.
Amics,

Tornem amb vosaltres amb les piles carregades i amb molta il·lusió pels llibres que hem estat preparant aquests darrers mesos.

Ja sabeu que aquest any hem hagut d'endarrerir alguna publicació i us hem acumulat els regals cap aquests darrers mesos de l'any. Us agraïm la vostra paciència i desitgem que l'espera hagi valgut la pena.

Ara mateix publicarem ESTIU, el darrer llibre del quartet estacional d'Ali Smith , recentment guardonat amb el Premi Orwell for political fiction. Aquí teniu més informació sobre el Premi i el llibre.

Subscriptors d'Aurora Boreal:
El llibre arriba a llibreries i a les vostres cases el 30 d'agost. Així que ara és el moment de dir-nos si el voleu canviar per un altre o si voleu canviar l'adreça on rebre'l. (Si ja ens heu comunicat algun canvi no cal que ens ho torneu a dir a menys que no us haguem contestat.) Teniu fins dijous per contestar-nos.

Subscriptors de Raigs Globulars i Aurora Boreal:
També publiquem el 6 de setembre, VIDA DE GÉRARD FULMARD de Jean Echenoz traduït per Anna Casassas. Aquí teniu més informació sobre el llibre. També ara ens podeu comunicar els canvis de llibres o d'adreça d'enviament.


Si no ets subscriptor d'una d'aquestes categories també pots adquirir els llibres com sempre, a través d'una aportació única a Aixeta.cat o a través de Bookshop:

PREVENDA: Comprar Estiu d'Ali Smith a Bookshop.org
PREVENDA: Comprar Vida de Gérard Fulmard de Jean Echenoz a Bookshop.org


PROPERAMENT:
Subscriptors de Ciclogènesi: Art (in)útil de Daniel Gasol i L'home revoltat d'Albert Camus trad. Joan Fuster i Josep Palàcios.
Subscriptors de Raigs Globulars Le Guin: Contes de Terramar i L'altre vent d'Ursula K. Le Guin trad. Blanca Busquets.
Subscriptors d'Aurora Boreal Le Guin: Contes de Terramar i L'altre vent d'Ursula K. Le Guin trad. Blanca Busquets.
Subscriptors de Front Càlid: El diable a la creu de Ngugi wa Thiong'o, trad. Josefina Caball.
Com sempre, totes les teves compres formen part de les compres de la llibreria de confiança que hagis escollit.